Marina Gold #5 – Bukkake – Bak scenen

Marina er en ung, frisk og ennå ikke bortskjemt jente. Vel, bare litt, kanskje. I sin alder har hun allerede svelget noen hundre lass, men hun kan rett og slett ikke gå glipp av en sjanse til å gjøre det igjen og igjen! Når hun ertende poserer for fotoseansen, aksepterer hun ivrig en brå belastning fra en fyr i nærheten. Marina blir helt naken og nyter kroppen hennes og gutta rundt som ser på henne.. Etter bukkaken svarer hun på noen spørsmål og går i dusjen hvor hun trives og ser ut til å få en rask orgasme. Det er utrolig å se hvordan Marina driver gutta til vanvidd! Synes du hun burde komme tilbake?

Bukkake video – SE HER

 

Andrea #2 – Bukkake – Bak scenen

Det er alltid en fornøyelse å se en jentes forvandling når hun sminker seg. Andrea vil være en sexy kontordame i dag og tar på seg den rosa jakken med et kort skjørt. Det ser ut til at hun fanger oppmerksomheten til gutta rundt når de poserer for bilder. Andrea legger merke til en av gutta, kneler ned og godtar sprutskuddet hans uten å nøle. Hun viser den store belastningen i munnen på kamera og svelger på kommando. Hun er takknemlig for at hennes andre bukkake er over, men hun er klar for mer i fremtiden.

Bukkake video – SE HER

 

Alexandra Targaryen #1 – Bukkake – Bak scenen

Det er en glede å se et jenteutseende bli forvandlet med sminkens magi. Alexandra koser seg og poserer foran kamera, og erter gutta forførende med den blanke kjolen hennes som knapt dekker den stramme rumpa. Til slutt legger hun merke til en gutt som ønsker å losse det lagrede spermeskuddet sitt og kneler ned. Alexandra er bare 19, men hun har erfaringen sin etter alderen. Etter å ha fullført sin første i livet bukkake, gir hun en rask tilbakemelding og går i dusjen. Til tross for at hun sier at hun elsker sæd både i munnen og spesielt i ansiktet, er det en tøff hendelse for henne. Tror du hun kan komme tilbake?

Bukkake video – SE HER

 

Pris Angel #2 – Bukkake – Bak scenen

Pris ønsker å finne det ideelle utseendet sitt og gjør noen eksperimenter med sminken hennes. Hun skifter klær og blir naken, så en tilfeldig fyr som går forbi slipper en tykk slurvet cumshot rett inn i munnen hennes. Hun svelger det glad, men det er tydelig at hun har prøvd bedre. Pris liker å vise kroppen sin da hun forstår hvor vakker hun er. Hun poserer for en fotografering i elegante antrekk, og gutta kommer til henne fra tid til annen, slik at hun kan svelge cumshots og bli vant til å svelge. Etter bukkake svarer hun på noen spørsmål og går i dusjen..

Bukkake video – SE HER

 

Melody Teen #2 – Bukkake – Bak scenen

Mens hun skal posere foran en gruppe gutter, ønsker Melody å se vakker ut og venter tålmodig til sminken hennes er påført. De som ikke har tålmodighet er gutta som avbryter prosessen og går inn på scenen med pikken på lat, så Melody må svelge noen lass uventet.. Et kort intervju med Melody som har ansiktet hennes tykt glasert med lag av cum, så hun knapt nok svar, kan være spennende å se. Hun er glad for å få en grundig dusj etterpå og føler seg ikke sjenert i det hele tatt mens vi ser på den nakne kroppen hennes. Hun er en virkelig søt tenåring, den melodien.

Bukkake video – SE HER

 

Yenifer Chacon #1 – Bukkake – Bak scenen

Det er veldig interessant å se Yenifer uten sminke, siden hun kan virke litt annerledes enn det vi ser henne i dag etter transformasjonen til en elegant sekretær. Hun bruker sexy briller og later som hun jobber med dokumentene, dykker dypt inn i bildet hennes.. Hun kler av seg sakte og forførende, fjerner deler av antrekket en etter en, og etterlater et sted for fantasi. Når hun viser de søte oppkvikke puppene sine, tåler ikke en fyr seg selv og slipper et lass rett inn i munnen hennes, mens hun fortsetter å bli naken og erte gutta før hennes første bukkake.

Bukkake Video – SE HER

 

Lia Ponce #1 – Bukkake – Bak scenen

Lia Ponce klarer knapt å gjøre ferdig sminken sin mens hun blir avbrutt med en fyr som vil skyte et lass inn i munnen hennes. Hun svelger lydig og fortsetter, helt til en annen kåt gutt slipper en til mens hun poserer for en fotosession.. Hun smiler dem forførende og viser frem kroppen sin.. Lia kler av seg og holder seg naken, og lokker dermed flere gutter til å komme over henne og slippe en plutselig belastning for at hun skal sluke raskt. Hun ser ut til å ha samme glede som gutta. Hun svarer også på noen spørsmål med sperm i øynene, og det er egentlig ikke lett for henne. Etter det går hun i dusjen for å slappe av..

Se hele videoen her

 

 

Lola Emme #2 – Bukkake – Bak scenen

Lola Emme ser ut til å elske seg selv og kroppen sin når hun tar på seg selv under sminke, og lokker gutta til å se på henne. De har ikke noe imot å ikke bare se, men også slippe et plutselig cumshot midt i en sminke- eller fotograferingsøkt. Lola svelger bare lydig hver av dem og går tilbake til jobb. Med sperm i øynene, men med et smil om munnen, forteller Lola hvordan hun liker bukkaken og prøver å gjette hvor mange lass det var. Det spiller ingen rolle siden hun har svelget alt! Lola får tre bonusbilder til og avslutter denne videoen med en mild avslappende dusjscene. Vil du ha henne tilbake?

Bukkake Video – SE HER

 

Min Galilea – Bukkake – Bak scenen

Vakre Min Galilea vil at hun skal være enda penere, og mens hun sminker seg, har hun ikke noe imot å sluke en pakke med plutselige belastninger. Under bukkake prøver hun ikke bare å holde store munnfuller og svelge på kommando, men har også det søte ansiktet sitt tykt glasert med et par dusin lass! Sperm kommer inn i øynene hennes! Vår blåhårede sædprinsesse wannabe gjør sitt beste for å holde øynene åpne, men det er ganske vanskelig for henne. Mens gutta fyller cum-glasset hennes, bringer hun glede til seg selv, og etter litt overveielse, tøffer hun cum-glasset, og faktisk totalt hennes personlige rekord på 108 laster som ble svelget!

Bukkake Video – SE HER

 

Katrina – Bukkake – Bak scenen

Krøllete Katrina leter etter sin ideelle positur når hun prøver å bli avbildet på bildene – hun blir raskt oppdaget av et par karer på scenen som ikke tåler en fristelse til å slippe et lass i en vakker munn. Hun svelger begge sperma uten å nøle og en beskjeden interesse.. Katrina sitter på knærne, helt naken og med sperm i ansiktet og vakkert hår og forsikrer at hun elsker det som skjer med henne under denne bukkaken . Visst gjør hun det. Etter hvert har hun en fin lang dusjscene og virker ikke så sjenert lenger. Sikkert en transformerende opplevelse for henne!

Bukkake Video – SE HER

 

Pris Angel – Bukkake – Bak scenen

Sexy Pris prøver bare å ha sminken klar, men de kåte gutta rundt lar henne ikke fullføre prosessen og avbryter henne flere ganger med cumshots. Hun bare smiler og åpner munnen for de tykke lastene deres.. Senere, helt naken og med sperm i ansiktet, sitter hun i nærheten av Marina Gold og.. De holder begge champagneglassene og gutta tømmer jizzen rett inn i dem. Så snart de er mette, jubler begge jentene og drikker spermen med et langt fransk kyss etterpå. Pris får noen flere lass og går ut på balkongen for å riste puppene offentlig med sperm i ansiktet! Hun er fantastisk!

Bukkake Video – SE HER

 

Safira – Bukkake – Bak scenen

Safira legger seg på en sofa som en dronning og poserer for kameraet, og når hun ser en fyr som ønsker å slippe en last, hopper hun opp og kneler for å svelge cumshotet hans. Hun gjør det noen ganger, kler seg gradvis av og viser kroppen sin, svelger tilfeldige cumshots på kommando .. Med cum i ansiktet svarer Safira på noen spørsmål om hvordan hun føler seg om den nåværende bukkake. Hun reiser seg sakte og viser sin ganske stramme rumpa mens hun går på do. Ertende fjerner hun klærne, hun blir naken og tar en dusj, og liker tydelig prosessen og det faktum at hun blir overvåket ..

Bukkake Video – SE HER

 

Jessy Jey #4 – Bukkake – Bak scenen

Jessy Jey har en fantastisk kropp, og hun er ikke sjenert i det hele tatt med å vise den frem. Hun prøver å finne en ideell cumshot smak og gutta konkurrerer hvis sæd er bedre, selv uten å vite det. Med cum i øynene prøver Jessy å åpne dem og klarer å gjøre det, og får noen flere belastninger akkurat det øyeblikket .. Til tross for at Jessy sier at hun liker ansiktscum, er det tydelig at hun har det tøft med så mye sæd i ansiktet at hun knapt kan se. Etter dusjen føler hun seg bra og blir i bakhold med tre gutter som ønsker å slippe cumshots i munnen hennes. Hun slurver tre flere en etter en. Jessy er nydelig!

Bukkake Video – SE HER

 

Lola Emme – Bukkake – Bak scenen

Lola er kanskje bare en vanlig jente, men når hun klipper håret og farger øynene litt, faller alle gutta rundt under røyene hennes. Hun godtar noen tilfeldige cumshots fra gutta som så henne posere for en fotosession like før hovedaksjonen. Lola svelger med glede, slikker leppene og fingrene .. Lola ønsker ivrig hver fyr som ønsker å slippe en jizz -belastning i munnen hennes velkommen når hun poserer og svelger sædmaten umettelig. Etter hovedhandlingen har Lola ikke noe imot et kort intervju med at hun fortsatt har i øynene .. Hun nyter dusjen og avslutter sin første i livets bukkake med et lykkelig smil.

Bukkake Video – SE HER

 

 

Andrea #1 – Bukkake – Bak scenen

Andrea er knapt ferdig med sminken når den første bukkakeroen vil slippe lasten sin i munnen hennes. Hun venter lydig når han cums og den eneste enorme cumshot overrasker henne mye! Andrea fortsetter med fotograferingen, og siden hun liker å modellere, er poseringsevnene gode! Midt i prosessen tillater hun seg imidlertid å akseptere et par ganske store cum -belastninger, viser munnen full på kameraet og svelger vakkert alle sakte. Jizz blir på skjorten, og det ser ikke ut til at Andrea liker det. Etter et kort intervju med sæd i ansiktet, nyter hun dusjen.

Se hele videoen her